Туристическа Агенция „ОРИЕНТ 99“ ООД

Относно съвместната работа с рекламна агенция „Get Marketing Solutions.“

С екипа на „Get Marketing Solutions.“ работим без прекъсване от началото на 2018 г.През този период на съвместна ни работа екипа на рекламната агенцията се грижи за нашата цялостна корпоративна визия, както и стилово оформяне на различни маркетингови решения. От започването до днес ние получаваме от специалистите на рекламната агенция, изключително професионално и компетентно съдействие при различни маркетингови въпроси (Facebook, Instagram,Google маркетинг, YouTubeканали и реклама), както и необходимите ни консултации в тази сфера.

Изключително сме доволни от партньорството си с „Get Marketing Solutions.“ За нас амбициозният и креативен екип от млади хора работещи в агенцията е партньор, доказал през времето, че заслужава доверие и довежда започнатото до успешен край.
„Get Marketing Solutions.“ е една от малкото агенции, които разбират от сложната материя на бизнес маркетинга и не просто визуализират различни концепции, а изграждат заедно с нас цялостната ни корпоративна идентичност.

Услугите на „Get Marketing Solutions.“допринесоха съществено за повишаване познаваемостта на нашата Туристическа Агенция „ОРИЕНТ 99“ ООД.Меттранс 2005 ЕООД
Живко Михайлов

Работя с Ели от Гет Маркетинг Салюшънс повече от 5 г. Благодарение на професионалното поддържане на страницата ни във Facebook успяваме да осведомяваме настоящи и бъдещи партньори в предлаганите услуги на нашата фирма Меттранс 2005, да ги информираме за новостите и предизвикателствата с които се справяме, да ги запозная с нашия екип. Продължавам да работя с Ели, защото сме изградили ритъм на работа и комуникация и защото знам, че тя вече познава добре нашата дейност и ще подбере най-подходящите инструменти на платформата.


ТА „Мегало Травел”
Джихан Йорек

Много се радваме, че се запознахме, наистина, това, което направихте за нас досега, е видимо. Откакто започнахме да работим с вас, цифрите се увеличиха неимоверно. Надявам се да имаме възможност да работим по-дълго по този начин, благодарни сме за всичко, което правите за нас. Вие сте кралицата на социалните медии!

ТА “Александрия“
Антоанета Игнатова

Работим с Гет Маркетинг Салюшънс вече 5 години. Решихме да заложим на агенцията, тъй като имахме нужда от човек с опит и професионален подход към спецификите на нашият бизнес. До този момент се радваме се на оптимизиран бюджет, задоволителни резултати и екипът ни може да се концентрира върху основната ни дейност - обслужване на клиенти и продажби.Туристическа агенция „МОЛИНА ТРАВЕЛ“ ЕООД

Относно съвместната работа с рекламна агенция „GET MARKETING SOLUTIONS“

С екипа на Get Marketing Solutions работим съвместно от 2018г. От този момент до сега те се грижат за представянето на нашата туристическа агенция в интернет пространството.

С развитието на нашия бизнес и напредването на технологиите, дойде нашата нужда от реклама и популяризирането ни сред един нов кръг от хора. Да, рекламата от уста на уста все още работи, но всеки един уважаващ себе си бизнес, трябва да е разпознаваем и актуален. Екипът беше много търпелив и отзивчив към нас, тъй като ние бяхме поредните, на които трябваше да се доказва че рекламата работи. Не беше лесно, но който го може, си го може!

Днес 4 години по-късно, имаме нах-хубавата страница във Фейсбук /поне за нас/, от 348 последователи, към момента повече от 5000. Когато се работи в екип, има разбиране и приятелска ръка, резултатите са видими.

Благодарим на целия екип на Get Marketing Solutions за това, че ни показахте, че розовото не е просто цвят, а в него се крият хиляди възможности и безброй мечти. Благодарим за приятелството и протегнатата ръка. Благодарим за чудесната работа и желанието, с което творите за нас!


Дрийм Холидейз
Невена Николова

Работя с Ели Козарева от 2019 година. Изключителен професионалист, много добро познаване на пазара, гъвкавост, готовност и отзивчивост във всеки един момент. Постигнахме много високи резултати, както в продажбите, така и по-голямо разпознаване на бранда. Благодаря и се радвам, че имаме възможността да си партнираме!