За Edi Travel LTD
Edi Travel LTD е транспортна компания, чиято дейност е свързана с туристически и транспортни услуги от различно естество, главно превоз на пътници в страната и чужбина.

Изработка на сайт
От фирмата ни възложиха изработка на сайт, който отговаря на най-новите изисквания в бранша на компанията. Създадохме сайт, през октомври 2017г., който е с класическа структура ,CSS дизайн, мобилна версия и лесна навигация. Уеб страницата има презентационна и имиджова цел - представяне на дейността на фирмата пред партньори, клиенти и доставчици.

Поддръжка на сайт
От създаването на сайта /10.2017г/ до 01.2019г. отговаряхме за създаване на съдържание и актуализация на продуктовата гама в сайта.

Реклама в Google
Създадохме и развиваме няколко рекламни кампании чрез Google Ads, като имахме за цел да се увеличи целевия трафик от потенциални клиенти към сайта на компанията.

Реклама във Фейсбук
Изградихме фирмена страница на компанията, която до този момент не беше имала никакво online присъствие. Създавахме и поддържахме рекламни кампании и органични постове насочени към подходяща целева аудитория във Facebook.